In Geen categorie

Het programma Blazersklanken van RTN viert op zondag 10 februari op een feestelijke manier de 500e uitzending. In De Klink in Koudum zal Brassband Crescendo uit Workum een concert geven dat live op radio en tv te beluisteren en te zien zal zijn.

Het programma Blazersklanken wordt gemaakt door een achttal enthousiaste blaasmuziekliefhebbers en heeft als doel het promoten van de blaasmuziek in onze regio. Door opnames te maken van concerten van verenigingen uit onze regio probeert het programma dicht bij haar luisteraars te staan. Het programma draait al sinds de oprichting van de lokale omroep RTN mee in de programmering en komende zondag is dus de 500e uitzending.

Tijdens de uitzending zal Brassband Crescendo uit Workum een aantal muzieknummers live ten gehore brengen en zullen er interviews zijn met de betrokken medewerkers. Alle medewerkers van het programma Blazersklanken spelen bij deze brassband. Publiek is van harte welkom bij deze live uitzending die duurt van twee tot drie uur en de toegang is gratis.