In Geen categorie

Vrijdag 30 januari a.s. en 13 februari houdt Duurzaam Koudum een inloopspreekuur van van 16:00-18:00 in de Muziekschool. U kunt hier terecht met al uw vragen over het voorlopig energielabel, duurzaam wonen en warmtebeeldfoto’s!

Wat moet u doen als u al een energielabel hebt, hoe moet u het bewijs uploaden et cetera. Ook kunnen wij u helpen met vragen over verduurzamen van uw woning en over de huidige subsidie- en lening mogelijkheden. Tenslotte kunt u hier een afspraak maken voor een uitgebreide fotosessie met onze warmtebeeldcamera.

Buurtactie

Duurzaam Koudum geeft per buurt gratis warmtebeeldfoto’s aan woningeigenaren. Bij wijze van proef is Duurzaam Koudum in de kerstvakantie gestart vanaf de openbare weg buurten te fotograferen met onze warmtebeeldcamera. Woningen aan de Zwarteweg-Westeweg-Snakke hebben vorige week elk een gratis foto gekregen. Deze foto’s zijn alleen voor eigen gebruik en informatie van de woningeigenaar en worden belangeloos verstrekt. Duurzaam Koudum heeft hier dus geen belang bij. Voor vragen over deze foto kunt u terecht op bovengenoemd inloopspreekuur.

Wist u dat de provincie een extra buurbonusbeschikbaar stelt voor buren die samen gaan verbouwen bovenop de Friese Energiepremie?