In Geen categorie

Op dinsdag 7, 14, 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus organiseert Fresh Events in opdracht van de Ondernemers Vereniging Koudum de Zomermarkten in het centrum van Koudum. De Zomermarkten zullen plaats vinden in de Hoofdstraat, Verlengde Hoofdstraat en het Frieslandplein. De markttijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

Of u nu uit bent op koopjes of gewoon een gezellige dag, de Zomermarkt in Koudum centrum is de juiste keuze! Gedurende de dag komt u de meest uiteenlopende artikelen tegen, van gadgets tot Oosterse artikelen en van bijouterie tot kleding voor jong en oud. Dit zeer brede assortiment zal verdeeld worden over de vele kramen.

Onder de deelnemers zijn diverse winkeliers en uiteraard zullen de echte standwerkers ook niet ontbreken! Ook de zoetekauwen onder ons zullen niets tekort komen met een vers gerookte paling, een portie poffertjes of heerlijke Hollandse snacks. Voor de meer exotische hapjes kunt u ook terecht op deze braderie, er zijn onder andere diverse Vietnamese en Surinaamse lekkernijen te verkrijgen.

U ziet het al de Zomermarkt in Koudum centrum mag u niet missen!

Een greep uit het assortiment zoals tot nu toe bekend:

Biologische pannenkoeken – Surinaamse hapjes – Bedtextiel – Billy de Clown – Cosmetica – Huidverzorgingsartikelen – Curryworst – Dameskleding – Herenkleding – Kinderkleding – Babykleding – Voetbalshirts – Grote maten dameskleding – Droge worst en spek – Energetix – Fruit – Glaskunst – HARA – Kinderbungee – Draaimolen – Lederwaren – Olijven en tapas – Paling roken – Hollandse snacks – Tassen – Eendjes vissen – Telefoonaccessoires – Speelgoed – Vietnamese snacks – Home made tosti’s – DVD’s – Lingerie – Parfum – Woondecoratie – Sieraden – Kunst Op ‘e Hichte

Daarnaast is het de marktcommissie van de PKN gemeente van Koudum ook deze zomer weer gelukt om voldoende goede gebruikte spullen te verzamelen voor de markten die plaatsvinden van 10.00 uur t/m 16.00 uur in gebouw Op ‘e Hichte te Koudum. Tevens is er koffie, thee en zelfgemaakte lekkernij te verkrijgen. De opbrengst is voor de kerk.

Doopsgezinde kerk

Ook de Doopsgezinde kerk is tijdens de marktdagen geopend.
Op 7 en 14 juli is er schilderwerk te bezichtigen van Klaas Vellinga zijn schildersklas met bewoners van de Finke.

Op 21 en 28 juli is er schilderwerk te bewonderen van onze dorpsgenoot Thys Schram.

En op 4 en 11 augustus is de WHK aanwezig met een aantal schoolfoto’s uit de periode 1938 tot 1982 waarop leerlingen staan van de Openbare school.

Tevens is er koffie en thee met zelfgemaakte cake, handwerken, trommelkoek, loterij enz.