In Geen categorie

Op dinsdag 15, 22, 29 juli en 5, 12 & 19 augustus organiseert Fresh Events in opdracht van de Ondernemers Vereniging Koudum de Zomermarkt in het centrum van Koudum. De Zomermarkten zullen plaatsvinden in de Hoofdstraat en het Frieslandplein. De markttijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

Of u nu uit bent op koopjes of gewoon een gezellige dag, de Zomermarkt in Koudum is de juiste keuze! Gedurende de dag komt u de meest uiteenlopende artikelen tegen, van kleding tot Oosterse artikelen en van bijouterie tot kinderkleding. Dit zeer brede assortiment zal verdeeld worden over de vele kramen.

Onder de deelnemers zijn diverse winkeliers en uiteraard zullen de echte standwerkers ook niet ontbreken! Ook de zoetekauwen onder ons zullen niets tekort komen met een heerlijk broodje hamburger, een portie poffertjes of lekkere snacks. Voor de meer exotische hapjes kunt u ook terecht op deze braderie, er zijn onder andere diverse Vietnamese lekkernijen te verkrijgen.

U ziet het al , de Zomermarkt in Koudum mag u niet missen!

Voor een kraam op de Zomermarkt of voor meer informatie kunt u contact opnemen met FreshEvents via telefoonnummer 070-­3384400 of emailadres info@freshevents.nl.

Een greep uit het assortiment zoals tot nu toe bekend:

2e hands artikelen – appelbeignets – loombands – dameskleding – zonnebrillen – infokraam AMC – tassen – sieraden – aardbeien – kersen – alternatieve kleding – snoep – Belgische bonbons – ondermode – goud- en zilverwerk – Pandora – Hara schoonmaakproducten – palingroken – Belgische spekken – modeaccessoires – boeken en curiosa – bretels – leren riemen – voetbalshirts – herenkleding – kinderkleding – bedtextiel – droge worst – spek – zelfgemaakte kaarten – energetix – GinSeng Crème – inlegzooltjes – Koudumer groenten – olijven en tapa’s – telefoonaccessoires.

De traditionele kindermarkt begint bij de doopsgezinde kerk tot aan eetcafé Spoorzicht… Kinderen hebben hier een gratis plaatsje op spulletjes te verkopen en krijgen ook nog een glas drinken en een gevulde koek. De kindermarkt is van 11.00 tot 1600 uur.

Daarnaast houdt ook dit jaar de PKN-kerk in gebouw Op ‘e Hichte een markt waar goede gebruikte spullen worden verkocht. Uiteraard kunt u ook hier een hapje en een drankje nuttigen. Deze markt is geopend van 10.30 tot 16.30 uur en wordt georganiseerd door de marktcommissie van de PKN kerk.

In de Doopsgezinde kerk kunt u genieten van diverse expositie’s, waarvan u kunt genieten onder het genot van een kopje koffie met cake. Daarnaast de verloting en de verkoopkraam met trommelkoek, wafels, zelfgemaakte jam, aardappel tornado’s en andere wisselende artikelen zoals de hooimadam.

Theo Vonk - Landschap in de avondzon