In Geen categorie

Ook op dinsdag 22 juli a.s. wordt het centrum van Koudum tussen 10.00 en 17.00 uur weer omgebouwd tot een gezellige zomermarkt met een grote verscheidenheid aan stands. Van kleding tot leren tassen en van gezondheidsartikelen tot sierraden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel verkrijgbaar.

Voor de jongere marktbezoekers is er weer een springkussen en op het Frieslandplein zal een draaimolen staan. Ronald Klok, die ook de voorgaande zomermarkten actief was als vuurspuwer en clown, komt deze keer met een heus kindertheater. Tijdens zijn acts zamelt Ronald Klok gelden in voor het onderzoek naar Cystic Fibrose, de ziekte die het leven van zijn jongste dochter beheerst.

Vanaf 17.00 uur start een live optreden van de band Tricle Down. De band ontleende zijn naam aan een hit van de Canadese rockformatie The Tragically Hip, één van de bands, waardoor Trickle Down qua muziekstijl en bandpresentatie wordt geïnspireerd.

Hoogtepunten voor de band waren de optredens in juni 2004 en 2005 samen met het uit Leeuwarden e.o. afkomstige Kevins Crew. Een veel gehoorde reactie op de optredens van Trickle Down is: “Aangenaam verrast!” en “Een band, die staat als een huis!”. Een tweede hoogtepunt was het winnen van het Balkster Festival in augustus 2005. Als winnaar mocht de band mede op kosten van de organisatie van dit festival een eigen demo – CD opnemen. Naast deze hoogtepunten was het een enorme ervaring voor de band om te spelen in de Nacht van Warns, editie 2005. Trickle Down was de grote smaakmaker en zorgde ervoor, dat het publiek in de feesttent compleet uit zijn dak ging. Ook hun optreden op de 8e editie van het inmiddels overbekende Koudumer Dobbefestival op Hemelvaartsdag 2007 was een gig om in te lijsten. En nu dan live op het Frieslandplein. Een echte aanrader. Tot ongeveer 23.00 uur zal Tricle Down het aanwezige publiek versteld doen staan.