In Geen categorie
Van vrijdag 12 augustus tot en met zondag 14 augustus 2016 vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum plaats. Aan dit grote internationale evenement zullen 144 deelnemers uit ruim 10 verschillende landen deelnemen.

Het Dutch Open is onderdeel van een reeks internationale Pitch&Putt Golftoernooien. Zo worden er onder andere ook wedstrijden in Ierland, Spanje, Italië, Australië, Chilie en Noorwegen gespeeld. Komende zomer worden er in Koudum ruim 140 nationale en internationale spelers verwacht. Het toernooi is de afgelopen jaren slechts één keer gewonnen door een Nederlander, Rolf Kwant wist het toernooi in 2010 op zijn naam te schrijven. Alle andere edities werden gewonnen door de Ierse topspelers Ray Murphy, John Walsh en Ian Farrelly. Naast de heren, komen ook de jeugdspelers, de dames en de senioren in actie tijdens het toernooi.

Pitch&Putt Golf Koudum heeft reeds bewezen een uitstekende locatie te zijn voor een toernooi als het Dutch Open. Met een uitdagende baan én een sterk spelersveld, dienen de deelnemers in goede vorm te zijn om kans te maken op de overwinning. Tijdens het toernooi wordt veel publiek verwacht die de spelers van dichtbij in actie te zien.

Spelers van dichtbij bekijken

Ook voor toeschouwers is het Dutch Open Pitch&Putt Golf een uniek evenement. Het publiek mag zelfs de golfbaan op om de spelers van dichtbij te volgen. Naar verwachting zullen ruim 5.000 bezoekers op het internationale evenement afkomen. Hierdoor is het evenement na het KLM Open de tweede in zijn soort. Er zal een professioneelhospitality programma zijn voor bedrijven. Daarnaast wordt voor het grote publiek een zeer afwisselend programma georganiseerd met live muziek, golf clinics en vele andere activiteiten.

bron: Balkster Courant