In Geen categorie

Op zaterdag 27 oktober heeft Warenhuis RoMa om het 1-jarig bestaan te vieren voor iedere klant een klein presentje.

Op zaterdag 27 oktober is het precies 1 jaar geleden, dat Warenhuis RoMa aan de Verlengde Hoofdstraat 12 in Koudum haar deuren opende.

De winkel is zeer ruim gesorteerd in huishoud-, kado-, hobbyartikelen en speelgoed en het aantal artikelen is sinds de opening fors uitgebreid. Het assortiment is zeer breed maar niet diep. Dit betekent voor de luxe- en cadeauartikelen dat er veel keuze is, van elk soort maar weinig in aantal, zodat niet iedereen met hetzelfde de winkel verlaat. Er wordt elke week ingekocht zodat er direct op een verzoek van de klant kan worden ingespeeld en men binnen een week (mits bij de leverancier aanwezig) de bestelling kan afhalen in de winkel. Ook is het op deze manier mogelijk de nieuwste trend te volgen en in de winkel te hebben.

Deze winter is niet alleen in de mode, maar ook in huis zwart en wit erg in. RoMa heeft o.a. kaarsen en vazen in zwart en wit in de winkel, maar ook gekleurde kaarsen zijn aanwezig voor klanten die niet van de nieuwe trend houden. RoMa heeft inmiddels een grote klantenkring opgebouwd en is blij met het vertrouwen, dat de klanten haar geeft en hoopt zo ook het komende jaar voor ze klaar te staan.

Met de Sinterklaas- en Kersttijd voor de deur is dit een drukke maar gezellige tijd. In de speelgoedfolder, die volgende week verschijnt, is te zien dat RoMa hoopt dat het een gezellige winter gaat worden d.m.v. het spelen van een spel en het maken van puzzels. Het advies van Warenhuis RoMa is dan ook: wacht niet te lang met het helpen van Sinterklaas en de Kerstman. Zodat, als een artikel niet meer op voorraad is, RoMa dat artikel op tijd weer in de winkel kan hebben.

Op zaterdag 27 oktober heeft Warenhuis RoMa om het 1-jarig bestaan te vieren voor iedere klant een klein presentje.