In Geen categorie

Op 26 januari 2013 organiseert Friesland Beweegt in samenwerking met hotel-restaurant Galamadammen weer de Wandeling voor KiKa. Het is een winter familie-wandeling waarbij de opbrengst ten goede komt aan het goede doel Kinderen Kankervrij.

U kunt zich inschrijven voor 8 of 15 kilometer wandelen in de omgeving van de Galamadammen. Onderweg is naast het prachtige landschap ook nog van alles te zien en te horen. Zo is het Russisch Orthodox klooster van de Heilige Nicolaas in Hemelum voor de 15 km lopers geopend voor bezichtiging en treedt het shantykoor De Headammers op in De Klink te Koudum voor de wandelaars die even willen rusten of gewoon met een drankje van de shantymuziek willen genieten. Voor de kinderen is er een fotospeurtocht en Poiesz heeft voor hen een presentje klaarliggen. Daarnaast is er voor de liefhebbers ‘s avonds een stamppotbuffet in het restaurant. Hier vindt u alle informatie.

Noteert u deze dag alvast in uw wandelagenda! Inschrijven kan vanaf 1 december.

Wilt u deze dag als vrijwilliger meehelpen om de wandeltocht in goede banen te leiden? Dan kunt u zich aanmelden via info@frieslandbeweegt.nl. Ook is er deze dag gelegenheid voor lokale organisaties of verenigingen iets te laten zien (bv. een demonstratie, tentoonstelling). Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via het genoemde mailadres.