In Geen categorie

Op zondag 20 april kunnen muziekliefhebbers uit Koudum hun hart ophalen in De Klink. Want op die datum geeft de Fanfare “Nij Libben” weer haar jaarlijkse vriendenconcert.

Deze keer kan het publiek zich vermaken met het jeugdkorps, een optreden van een al even jeugdige “scherpkopergroep” en zal het ”slagwerkcollectief” bestaande uit leden van de voormalige drumband, acte de présence geven.

De fanfare zal o.a. muziek uit de musical “Evita” ten gehore brengen en daarnaast ook het origineel voor fanfare geschreven “Decennium” van Eric Swiggers uitvoeren. Naast deze wat grotere werken zal hun programma uit enkele min of meer populaire werken bestaan. Het programma zal beginnen met een koraal bewerking zoals Nij Libben die op een aanstaand concours zal spelen. Maar ook een mars zal niet op het programma ontbreken.

U begrijpt dat niet alleen door het optreden van de fanfare, maar zeker ook door het meedoen van de andere groepen het een gevarieerde muziekmiddag zal worden. Nij Libben nodigt u dan ook gaarne uit dit gebeuren op zondag20 april in de “De Klink” te Koudum op 15.30 uur mee te beleven.