In Geen categorie

Direct na een succesvol meewerken aan het benefiet Kerstconcert is Nij Libben begonnen met de voorbereidingen voor een Valentijnsconcert.

De muziekanten van Nij Libben willen van hun eerste Valentijnsconcert een bijzondere gebeurtenis maken, natuurlijk hoort bij een dergelijk concert “liefde” de rode draad door het concert te zijn. In het begin van het programma zal het publiek de andere opzet van presenteren al merken want op muziek van Grieg worden foto’s van de morgenstemming rond Koudum getoond. Na de wat klassieke opening is het podium voor het jeugdorkest. Vervolgens treden solisten uit eigen geledingen voor het voetlicht met Perhaps Love. Uit de film “As it is in heaven” speelt Nij Libben “Gabriéla’s sang” Voor de zang heeft Nij Libben Mariëlle Osinga uitgenodigd. Mariëlle die haar muzikale loopbaan met het spelen van bugel begon,heeft daarbij later ook nog gekozen om zangeres te worden. Al op 15 jarige leeftijd viel zij op door gezamenlijk met Fetske v/d Meulen op piano,”Sjong 2007” te winnen, tegenwoordig zingt zij o.a bij de Bogerman Bigband maar wordt ook regelmatig door diverse muziekkorpsen uitgenodigd. Na de pauze zal zij nog meerdere keren voor het voetlicht treden. Nij Libben besluit het eerste deel met het spelen van het Maori slaapliedje “Hine e hine, in dit onderdeel spelen baby’s uit Koudum de hoofdrol. Na de pauze gaan we helemaal uit het dak met een nonstop programma. Op een indrukwekkende wijze zal worden begonnen met “Pokarekare ana” van deze lovesong uit New Zealand heeft Roelof Bakker voor dit concert een bewerking gemaakt. Hierna kunt u genieten van o.a “Love and Mariage”, “Only Love”, “The Power Of Love”, een selectie van muziek van Robbie Williams. Maar ook het bekende “I Will Always Love You” wat bekend is geworden door Dolly Parton staat op het programma, voor deze keer gezongen door Mariëlle Osinga die ook al in een aantal hiervoor genoemde nummers de zangpartij voor haar rekening nam. Als slotnummer staat genoteerd “Crazy Little Thing Called Love”.

De entreeprijs om dit concert te bezoeken is € 5,- Het concert is op Valentijnsdag 14 februari om 15.30 uur in “De Klink” te Koudum.