In Geen categorie

Eind 2014 overleed Wybe Leenstra, 37 jaar oud aan een hersentumor. Hij liet zijn vrouw Wieke Fekkes en twee heel jonge kinderen, Folkert en Yfke, achter. Én een vriendenclub die niet bij de pakken neer ging zitten. Sinds 2015 voert Team Wybe actie om geld op te halen voor kankeronderzoek.

In het Pinksterweekend fietste Team Wybe op een groepsfiets de 240 kilometer langs de elf Friese steden en haalde daarmee ruim 31.000 euro op voor de Maarten van der Weijden Foundation. Wieke Fekkes bedankt, namens Team Wybe alle Koudumers die het team op welke manier dan ook gesteund hebben: “Wat een uniek Pinksterweekend, wat een overweldigend gevoel. Al die berichtjes, appjes, filmpjes, foto’s, media-aandacht, Maarten, liefde, hoop, verbinding en heel veel geld! Ruim € 31.000,- opgehaald met onze Benefiets11stedentocht voor de Maarten van der Weijden Foundation. Ondertussen gaat de teller gewoon door, en kan er nog steeds gedoneerd worden via www.teamwybe.nl.

Zoveel mensen ook uit Koudum die ons gesteund en gevolgd hebben. In welke vorm dan ook, een aanmoediging, een donatie, berichtjes en met het plakken van de Poiesz zegels. Heel Koudum plakt! Het was hartverwarmend. Folkert en Yfke zijn ontzettend trots: ‘Iederien wit no wie ús heit is, want hij is beroemd, en wij ek.’ Koudum bedankt!”