In Geen categorie

Zondagmiddag 20 januari treedt Yasmijn Kramer op in Galerie Lytse Skientme. En deze veelzijdige singer-songwriter komt niet alleen, maar neemt heerlijke muzikanten met zich mee.

De stijl van Yasmijn Kramer is niet gemakkelijk te omschrijven. De taal waarvan ze zich bedient, is meestal het Engels, maar soms ook Nederlands of Spaans. Daarbij is ze beïnvloed door pop-, reggae-, soul- en indie-muziek. Van al die stijlen vind je wel wat terug in haar liedjes.

Absoluut herkenbaar is haar unieke stem die tegelijk warm en rauw is. Ze zingt vol overgave en vuur, maar ook ingetogen en subtiel. Na vele muzikale (en Europese!) omzwervingen, spelen op Vera, Eurosonic en gigs met Blues Juice, komt ze terug bij haarzelf.

Zondag 20 januari zingt Yasmijn Kramer bij Galerie Lytse Skientme (Hoofdstraat 26, Koudum) en ze laat zich daarbij begeleiden door Willem Pelupessy (bas) en Theo Stobbe (gitaar).

Aanvang 15.00 uur. Toegang € 10,- inclusief pauzedrankje. N.B. Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Reserveren: galerielytseskientme@gmail.com.

Yasmijn Kramer op YouTube met Dear Old Friend