In Geen categorie

Op 27 april kunt u in Unieck aan de Verlengde Hoofdstraat naar een sfeervol kamerconcert gaan luisteren van Lysbeth Munniksma en haar vriend Kevin Wolters.

Singer/songwriter Lysbeth Munniksma maakt popliedjes die met een positieve insteek zijn geschreven en hoopvolle boodschappen vertolken. De nummers worden ondersteund door verschillende gitaarstemmingen, lichte, heldere vocalen en melodieuze zanglijnen.

Haar teksten zijn op een heldere en relativerende manier geschreven, maar bevatten wel idealen, meningen en denkwijzen waarin het dromerige en eigenwijze karakter van Lysbeth naar voren komt.

Steady, rustig en multifunctioneel. Drie woorden die Kevin Wolters beschrijven als gitarist, maar ook als leraar en bandcoach. Hij begon op zijn 14e met gitaar spelen en kreeg het snel onder de knie. Het duurde dan ook niet lang voordat Kevin met zijn eerste band ‘No Sense’ op het podium stond. Meerdere bands volgden snel.

Nadat Kevin zijn diploma aan de opleiding Pop & Media (nu bekend als D’Drive) haalde, besloot hij gitaarlessen te gaan geven en één vaste band te zoeken. Daarnaast houdt hij zich bezig met verschillende projecten.

Het concert begint om 15.30 uur , entree is 5 euro.