In Geen categorie

De activiteitencommissie van MFA De Swel in Koudum organiseert van 4 t/m 6 november voor de achtste keer op rij Swel4you, drie dagen vol activiteiten voor kinderen van het basis- en voortgezet onderwijs. Elke dag zijn er vijftien workshops voor kinderen van 2 t/m 12 jaar, verdeeld in de leeftijdsgroepen 2 t/m 4 jaar, 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 12 jaar en leerlingen van het Bogerman College.

De kinderen en jongeren kunnen kiezen voor bodypaint en theater maken, gedichten schrijven, vrolijke kettingen en flessenbootjes maken, meezingen in het meezing theater of muziekinstrumenten leren bespelen: trompet, gitaar en keyboard. Ze leven zich uit met ultimate freestyle, BMX fietsbeheersing, line dance, circus en acrobatiek.

Meedoen aan een workshop kost 2 euro.

Op woensdagavond 6 november zijn alle ouders en belangstellenden om 19:00 uur van harte welkom bij de grote eindpresentatie van Swel4you waarin alle deelnemers kunnen laten zien wat ze gedaan hebben in de workshops.

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom MFA De Swel in Koudum. Opgeven voor de workshops kan vanaf dinsdag 29 oktober, 19:00 uur.

Voor het gehele programma, opgave en informatie: www.swel4you.nl.