In Geen categorie

In november speelt theatergroep SULT het de nieuwe theaterproductie De Bûsedokter in Koudum, in de kassen van Fleurig Buiten. Sult speelt het stuk acht keer in drie weekenden. Voor het slagen van het stuk zijn naast de toneelgroep ook vrijwilligers nodig vóór en tijdens het stuk.

In De Bûsedokter wordt de zorg eens onder de loep genomen. In de voorstelling van SULT ligt de wereld van de gezondheidszorg zelf op de behandeltafel. Ze houden niet van pappen en nathouden en gaan het onderwerp te lijf met een fikse dosis relativering en reflectie. Hierdoor zijn de lach en de traan nooit ver weg. Of het hier allemaal echt beter van wordt is maar de vraag. De diagnose is aan de toeschouwer. Beterschap wordt niet gegarandeerd, wel een heerlijk koortsachtig SULT-avondje waar niemand minder van wordt.

Voor dit nieuwe SULT-stuk komt heel wat bij kijken en om een mooie voorstelling te maken kan de theatergroep hulp van een flink aantal vrijwilligers goed gebruiken voor en tijdens de voorstelling. Er staat ook nog wat tegenover: vrijwilligers kunnen gratis een try-outvoorstelling bijwonen.

SULT kan mensen gebruiken in de catering, voor het parkeerbeheer en zaalwachters en voor het technische weekend een paar koks die dan wat lekkers kunnen klaarmaken.

Mensen die het leuk vinden om ook eens een kijkje te nemen in de keuken van SULT en daarmee de theatergroep te helpen of wie meer informatie wil, kunnen een mail sturen naar Aagje de Vries ( aagjedevries@hotmail.nl). Graag volledige naam, telefoonnummer, waarmee u graag wilt helpen en wanneer het u past, in de mail vermelden.

De voorstellingen zijn op 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21 en 22 november. Voor meer informatie over de voorstellingen en over de kaartverkoop – die al begonnen is – zie de website van SULT.