In Geen categorie

Teatergroep Sult presenteert het huisartsenkoor ‘Wat scheelt er aan’ in de theaterproductie De Bûsedokter die vanaf 7 november gespeeld wordt in de kassen van Fleurig Buiten in Koudum.

In deze nieuwste locatievoorstelling van Teatergroep SULT ‘De Bûsedokter’ ligt de wereld van de gezondheidszorg zelf op de behandeltafel. Naast de 9 spelers staat het huisartsenkoor ‘Wat scheelt er aan’ achter de uitgerangeerde huisarts die zijn dagen nu in de Kas van FleurigBuiten slijt in plaats van voor patiënten zorgt.

Het koor bestaat uit de (huis)artsen Fraukje Meulenbroek, Theo Bakker, Douwe van der Weide, Gisela Schadenberg, Otto Cazemier, Lieske van Vliet, Ellen van der Veen, Marijke Span en Arthur Poelmann en staat onder leiding van Pytsje Feenstra.

De huisartsen hebben een goede reden om mee te doen aan De Bûsedokter. Zij zeggen namelijk: “Zingen is gezellig en gezond en het is een leuk thema. Door deze liedjes te zingen is het goed om het publiek en jezelf een spiegel voor te houden. Goed relativeren dus”.

Deel van de (huis)artsen tijdens repetitiemoment. Foto: Wilmiene van Veen

De Bûsedokter gaat 7 november a.s. in première. Kaarten zijn te koop via www.teatergroepsult.nl. Locatie: De Kas FleurigBuiten, Koudum van 7-23 november 2019.