In Geen categorie

De premiere is pas morgen 29 september, maar nu al bestaat er grote belangstelling voor de nieuwe SULT voorstelling. De extra datum is zondag 3 oktober.

Het belooft dan ook een bijzondere voorstelling te worden met muziek, zang, onverwachte situaties en spektakel.

SULT is dit jaar beland in het prachtige landelijke Harich. Gidsen van SULT nemen u mee op een ontdekkingsreis door het dorp. Onderweg bezoekt u onder andere een onverwacht prachtig stukje natuur, u bent aanwezig bij garageverkoop en het debuutconcert van een jonge Harichster band.

Dorpsbewoners vertellen u onderweg hun verhaal, zij gunnen u hiermee een blik in hun leven en onthalen u gastvrij in hun woonplaats, zodat u zich al snel welkom zal voelen. Maar hoe welkom bent u werkelijk? Wat gebeurt er als je van buiten komt en afwijkt van het verwachte pad in deze kleine gemeenschap. Wat leeft en speelt er zich hier af in het vredige Harich.

Het dorp en zijn bewoners worden met hun gastvrijheid op de proef gesteld door de laatste nieuwe bewoonster Atalanta. Zij gedraagt zich anders dan de meeste dorpsbewoners. Als er dan sinds de komst van Atalanta dingen gebeuren die niet te verklaren zijn, wijzen alle vingers al snel in haar richting. Maar is dat terecht?

Tweespalt brengt het dorp in een lastig parket. Voor de bezoekers aan Harich een mooie gelegenheid om te achterhalen wat het werkelijke verhaal is. Wie is nu dat Moardwiif?

Bent u nieuwsgierig, bezoek dan samen met SULT het mooie dorpje Harich op 29 en 30 september en op 1, 2, 7, 8, 9 en10 oktober om 19.30 uur. (De voorstellingen op 1, 2, 8, 9 en 10 oktober zijn inmiddels uitverkocht)

Kaarten zijn te bestellen via www.teatergroepsult.nl en telefonisch tussen 16.00 en 18.00 uur op 06-19 93 96 21