In Geen categorie

Koudum. Vanaf 13 januari jl. zijn de eerste 10 jeugdboeken van de populaire schrijfster Henriette Hemmink als e-book verkrijgbaar. De Koudumer schrijfster werkt hierin samen met de website van Tom Kabinet als platform; een leesclub met een bijzonder concept. Dit betreft een exclusieve samenwerking!

De auteur van meer dan 120 romans voor volwassenen en kinderen, vindt het fantastisch dat haar veel verkochte boeken de lezers weten te boeien! De personages in haar boeken worden geconfronteerd met de dilemma’s van het leven zoals: liefde, dood, jaloezie, kwetsbaarheid, vriendschap, handicaps, verraad of afgewezen worden en dit verpakt in spannende verhalen met onverwachte wendingen en afloop. Henriette verstaat de kunst van het weglaten en juist daarom maken haar verhalen grote indruk.

‘Schrijven, betekent voor mij een reis maken, zonder echt weg te gaan! In mijn vele verhalen neem ik zowel kinderen als volwassenen mee op reis naar andere door mij bedachte werelden. Fantastisch, toch?! Een mooier beroep bestaat er niet.’

De auteur weet dat veel mensen genieten van digitaal lezen en zich net als zij verbazen over de hoge aanschafprijs van e-books.

Tom Kabinet lost dit probleem op door tweedehands e-books te aan te bieden! En, vanaf nu dus ook de e-books van Henriette Hemmink. Het betreft een selectie uit haar kinderboeken, die sinds vier jaar niet meer in gedrukte vorm leverbaar zijn.

Het ligt in de bedoeling ook nieuwe boeken, voor kinderen en volwassenen, via dit platform van Tom Kabinet te presenteren.

Hemmink&Hemmink: Zaken doen met een dwarsdenker!

Afgelopen jaar kwam Henriette Hemmink in contact met Marc Jellema de eigenaar van Tom Kabinet. Een dwarsdenker en visionaire doorzetter die de gevestigde uitgeverswereld over zich heen kreeg en juridische conflicten moest overwinnen!

‘Aangezien ik mijzelf wel herken als dwarsdenker en friskijker, konden we het meteen goed vinden en heb ik me eind 2015 als uitgever Hemmink &Hemmink bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Naast auteur ben ik nu ook uitgever!’

Voor hartstochtelijke lezers is het een aanrader om zich te verdiepen in het bijzondere concept van Toms Kabinet. Wie een e-book uitgelezen heeft kan zichzelf, de auteur en een volgende lezer direct blij maken door het aan Tom Kabinet aan te bieden. Voor ieder aangeboden e-book krijgt men credits, waarmee alle andere e-books voor 2 euro per stuk gekocht kunnen worden.

‘Geweldig toch? Eindelijk e-books voor een eerlijke prijs! Ik ben de eerste auteur in Nederland die dit op deze wijze doet. Misschien ben ik wel een trendsetter?’ lacht Hemmink die momenteel alweer met een ander bijzonder project bezig is.