In Geen categorie

Stipepunt Koudum is verhuisd en heeft vanaf januari iedere woensdagochtend spreekuur in de huiskamer van De Klink. Voorheen was het Stipepunt gevestigd op Nieuweweg 7. Een Stipepunt is een laagdrempelig, neutraal en informeel inlooppunt. Koudumers kunnen hier terecht voor al hun vragen op het gebied van mantelzorg, vrijwilligerswerk en voor hulp bij het invullen van formulieren, aanvragen van DigiD of bijvoorbeeld toeslagen.

Iedereen heeft weleens een vraag die hij zelf niet makkelijk op kan lossen. Het is dan fijn dat mensen daarvoor hulp kunnen krijgen. De vrijwilligers van Stipepunt Koudum staan daarvoor klaar. De deskundige vrijwilligers van de Stipepunten beantwoorden of helpen bij allerlei vragen, zij ondersteunen en organiseren activiteiten voor mantelzorgers en bemiddelen (actief) naar vrijwilligerswerk.

Contactgegevens en openingstijden Stipepunt Koudum
Woensdag 09.30 – 11.30 uur
Vrijwillige Inzet/Mantelzorg
Tel: 06 15016844
Mail: VrijwilligKoudum@stipepunt.nl of MantelzorgKoudum@stipepunt.nl
Papierwinkel (oneven weken)
Tel: 06 21187736
Mail: PapierKoudum@stipepunt.nl

Buiten openingstijden kunnen mensen contact opnemen door de voicemail in te spreken of een e-mail te sturen. Er wordt dan tijdens openingstijden contact opgenomen. In verband met corona is het spreekuur op dit moment alleen op afspraak.

Naast Koudum is er een Stipepunt in Bolsward, Sneek en Makkum (alleen papierwinkel). De Stipepunten zijn onderdeel van Stichting Sociaal Collectief, de welzijnsorganisatie binnen gemeente Súdwest-Fryslân. Voor meer informatie kan men ook terecht op de website van het stipepunt.