In Geen categorie

St st, nee, we bedoelen niet dat u stil moet wezen, integendeel. Wanneer u wilt, wordt u niet alleen meegenomen in de voorstelling van Jan Arendz en Marijke Geertsma, maar ook betrokken in het verhaal. Sterk Staaltsje dus.

Jan Arendz en Marijke Geertsma komen een sterk staaltje opvoeren in De Klink op vrijdagavond 29 november. Vanaf 20.00 uur gaan zij hun succesvolle "barpraatje" nog één keer opvoeren, speciaal voor degenen die twee jaar geleden niet in staat waren om hen te bekijken. Uw laatste kans dus om deze voorstelling in de Zuidwesthoek bij te wonen.

Sterk Staaltje gaat over verhalen van een groot aantal mensen uit dorpen en steden in Fryslân, die hun levensverhaal verteld hebben. En omdat de vraag naar deze voorstelling nog zo groot is en Jan én Marijke nog lang niet uitverteld zijn, pakken zij de draad van het verhaal nu weer op.

Jan en Marijke gaan indrukwekkende, hilarische en spannende verhalen vertellen aan de bar, ze gaan anekdotes opsommen en grappen maken, waar u zich over gaat verwonderen, maar vooral om gaat lachen. Met andere woorden, het belooft een ouderwets, fijne vrijdagavond te worden met een hapje en een drankje. Net zoals het vroeger was. Wel is er een goede kans dat de Nederlandse ondertiteling deze avond ontbreekt.

Het reserveren van kaarten kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar: info@deklinkkoudum.com, met uw naam, aantal personen en uw telefoonnummer. Dan leggen wij de kaarten voor u klaar bij de kassa.