In Geen categorie

De 56e editie van de Feestweek Koudum kende een spetterende start. Op zaterdag met de Koudumer Hofkesjongers, de Kids Obstacle Run en ‘s avonds de beruchte Night Of The Beantsjes en op zondag met het inmiddels ook befaamde Tobbedansen en het aansluitend feestje bij de tent van Eetcafé Spoorzicht met Partyband Sunshine.

De Koudumer Hofkesjongers hadden zich een uur vóór de officiële opening op het Centrium al verzameld bij verzorgingshuis De Finke, waar ze luid tetterend de bewoners vermaakten. Op het Centrium werd de 56e Koudumer Feestweek officieel geopend en konden de kinderen zich vermaken met onder andere een springkussen.

Op het Centrium konden de kinderen zich ook inschrijven voor de Obstacle Run die ‘s middags plaats vond in het Oldeferd Ontmoetingspark. Dit nieuwe onderdeel van de Feestweek in het vernieuwde park mag gerust een groot succes genoemd worden.

Zaterdagavond was het werkelijk een ‘beestenboel‘ in De Klink waar de Night Of The Beantsjes plaatsvond dat dit jaar als thema beesten had.

Zondagmiddag was er veel belangstelling voor het Tobbedansen in de haven bij Spoorzicht, zowel van deelnemers als van de toeschouwers op de kant. Ook het feestje daarna, met Partyband Sunshine hield nog veel mensen voor lange tijd op de haven.

Foto‘s van Jan Droogsma van de Facebookpagina Koudum waar nog veel en veel meer foto‘s van de Feestweek Koudum te bekijken zijn.