In Geen categorie

Zaterdag 8 december gaat een nieuwe expositie van start in Galerie-Atelier Singel 19, deze keer staat het werk van mede galerie-eigenaar Jentsje Fekkes centraal. Jentsje Fekkes haalt zijn inspiratie onder andere uit de natuur. Voornamelijk natuurlandschappen, vogels en stillevens zijn te bezichtigen. De expositie wordt in het bijzijn van genodigden, op vrijdag 7 december officieel geopend door natuurkenner Pier Zijlstra uit Koudum.

Vrijdag 14 december, tijdens de jaarlijkse kerstmarkt van Koudum, brengt de

koudumer zanggroep IROP de bezoekers pas echt in de kerststemming. IROP zal een aantal prachtige kerstliederen ten gehore brengen in de sfeervolle

galerie.

Op woensdag 16 januari en dinsdag 12 februari, organiseert Singel 19 een tweetal ‘smûke’ dia-avonden met winterdia’s van weleer van Koudum en omgeving. Nostalgie en natuurpracht vastgelegd en op deze avonden getoond door Pier Zijlstra die op zijn bekende wijze hierbij commentaar geeft.

Voor deze avonden kan men zitplaatsen reserveren door de galerie te bezoeken. Elke vrijdag- en zaterdagmiddag is de galerie geopend.

De Winterexpositie duurt tot en met 22 maart. Meer informatie over het werk van Jentsje Fekkes en de activiteiten van Galerie-Atelier Singel 19 is te vinden op www.singel19.nl.