In Geen categorie

Nog ruim een maand en we zitten al weer helemaal in Sinterklaassfeer, want voor we er erg in hebben, is het 5 december. Maar al veel eerder, namelijk op zaterdag 25 november, is de Sint al te zien en te spreken als hij om 13.30 uur zijn boot aanlegt in de haven van Koudum, bij eetcafé Spoorzicht. Daarna gaat het te voet door de Hoofdstraat naar het Frieslandplein, waar hij ongetwijfeld de vele aanwezigen zal gaan toespreken en waar hij naar kinderkoor Kokikoo zal luisteren. Als dat erop zit, verplaatst het bonte gezelschap van Sint en Pieten zich naar de Klink waar een mooie feestmiddag voor de peuters en schoolkinderen van Koudum zal plaatsvinden.

Altijd eng, maar tussen 14.30 en 15.00 uur worden de peuters bij de Sint verwacht en ook om 14.30 uur begint de film- en muziekmiddag voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 4, wat zal duren tot 16.00 uur. Om 17.00 uur begint de zogenaamde “Strooigoeddisco” in de Jeugdsoos van De Swel voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8. Het einde daarvan zal zijn rond 18.30 uur. Dan zijn ze misschien wel wat te laat thuis voor het avondeten, maar dat maakt niets uit, want ze zitten waarschijnlijk toch wel allemaal vol door al dat strooigoed.

De intochtcommissie stelt er prijs op nu alvast de volgende sponsors te bedanken voor hun bereidwillige medewerking:

Ondernemersvereniging Koudum

Poiesz Supermarkt

Rabobank

Frieslandbank

Woningstichting Koudum

Salon les Cheveux

Meubelhuis Visser

Decorboo Reclame

H.J. de Vries Installatiebedrijf

Triple Choice Mode

En verder alle vrijwilligers die hun steentje bijdragen voor en tijdens de intocht en de feestmiddag.

En dan nog iets. Het belooft een zeer verrassende intocht te worden, maar dat wil de intochtcommissie tot 25 november gewoon lekker geheim houden.