In Geen categorie

Het is feest in de rijhal van de Morraruters, en wel op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober aanstaande!

En hoewel de meeste mensen zullen denken dat we het feest van HSF De Morraruters zullen vieren, die bestaan dit jaar immers 25 jaar, dus reden genoeg voor een feestje, dalen we deze beide avonden af naar de wereld van de andere gebruikers van de rijhal: die van de muizen. Zij vieren hun eigen feestje, een soort “heel holland bakt”, maar net een beetje anders. 4 muizen zijn een jaar lang op reis geweest om te leren hoe ze de lekkerste soep kunnen maken. En niet zo maar een soep: soep van een worstenpen wel te verstaan. We zijn nu precies een jaar verder en het is tijd om te ontdekken wie de beste soep kan maken. Als beloning mag deze muis met de muizenkoning trouwen!

Het belooft een enerverende avond te worden waarin toneelspel en de shows van de verschillende disciplines van de paardensport elkaar op miraculeuze wijze afwisselen en onder begeleiding van licht en geluid tot een afwisselend en spetterend geheel worden gevlochten. Een bijzondere ervaring en zeker de moeite van het bezoeken waard, zowel voor paardenliefhebbers als iedere andere geïnteresseerde! Voor beide avonden is er muzikale begeleiding van de feestband De Zachte Berm en geluid en lichtshow zal worden verzorgt door Disco Silver.

Op zaterdagavond zal er nadien nog een optreden verzorgd worden door feestband De Zachte Berm, die net als Disco Silver hun medewerking aan de showavond zullen verlenen.

Kaarten à €5,00 p.p. zijn te bestellen via martha@morraruters.nl. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Natuurlijk zijn er ook nog kaarten te verkrijgen op de avonden zelf aan de kassa

Aanvang van beide avonden zal zijn om 20.00 uur