In Geen categorie
Sesam Sensation Band is een moderne coverband bestaande uit zes zeer ervaren topmusici.

Met een fantastische zanger (The Voice of Holland) en zangeres (Op zoek naar Evita), dito bassist, drummer, toetsenist en een dijk van een gitarist weet de band werkelijk ieder evenement tot een groot succes te maken. Sesam Sensation Band is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn, weet Sesam Sensation Band een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt.

Een avond Sesam Sensation Band biedt voor elk wat wils. Werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. De muzikale kracht van de band wordt onderstreept door perfect geluid en een geweldige lichtshow.

Niet voor niets draait de band al geruime tijd mee aan de Nederlandse top en wordt gezien als één van de beste en meest veelzijdige coverbands van Nederland. Kortom, Sesam Sensation Band is meer dan geschikt voor De Klink.
Vergeet niet een legitimatiebewijs mee te nemen, 10 euries voor de entree en wat centjes voor een drankje.