In Geen categorie

De Friese allround varieté-artiest Sander Balk, met jongleerkunsten, verbazingwekkende goocheltrucs, een hilarische buikspreekact, vuuracts en een bloedstollende zwaardbalans, is op woensdag 24 februari te zien in De Klink. De voorstelling begint om 14.00 uur!

In deze gevarieerde kindershow presenteert de allround-variété artiest Sander uiteenlopende disciplines. Zo is hij een snelle jongleur met uiteenlopende voorwerpen van jongleerbal tot vlijmscherpe messen en gloeiendhete vuurfakkels. Ook probeert hij een hele stapel bordjes tegelijkertijd op stokjes te laten draaien waarbij natuurlijk de hulp van de kinderen onmisbaar blijkt….maar of dat genoeg is???

Sander is een magic entertainer met springende konijnen die hij nauwelijks de baas is en voert hij het publiek mee naar de magie van Harry Potter!

Voor hilariteit zorgt de buikspreekact met de brutale vogel Charlie en ‘Master of Ceremony’ Dorus en geeft hij soms een ‘spoedcursus’ buikspreken aan twee vrijwilligers uit het publiek…dit tot groot vermaak van de overige toeschouwers.

Spectaculair is het optreden van de nazaat van de Friese volksheld ‘Grutte Pier’ die een bloedspannende balansact uitvoert waarbij hij een groot zwaard met de punt op zijn voorhoofd balanceert en dan een ladder beklimt.

De show wordt ondersteund met een professionele geluids- en lichtinstallatie, is voorzien van een prachtig theaterdecor met velours gordijnen en talrijke lampjes waarmee elke ruimte tot een waar theater wordt omgetoverd.

Kaartverkoop:

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Klink in Koudum. Ook is de kassa aan de zaal geopend op 24 februari van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf 60 minuten voor aanvang. In de voorverkoop geldt een speciale voorverkoopprijs van 6,- . Aan de zaal kosten de kaarten 7,50 Euro. De voorverkoopprijs geldt ook als je een kleurplaat inlevert.

Speciaal voor deze tournee wordt er een kleurwedstrijd georganiseerd. De kleurplaten worden verspreid via de basisschool en staat op de site www.sandersvarieteshow.nl. Bij inlevering van de kleurplaat aan de kassa krijgt de tekenaar 1,50 Euro korting op een kaartje (niet geldig bij voorverkoop) en elke voorstelling wordt er een winnaar bekend gemaakt. Aan het einde van de tournee wordt er uit alle inzendingen één winnaar uitgekozen. Deze winnaar krijgt een optreden van Sander voor alle kinderen op de basisschool van de deelnemer GRATIS!