In Geen categorie

De nieuwe band “Good Things End” met hun single I Know, die momenteel de megahit op radio 3 Fm en de Superrrrrrrrrrclip op TMF is komt op het 8e Dobbefestival te Koudum.

Good Things End (GTE) komt voort uit de band “Sced” met als bezetting de drie broers, Iwan, Cyriel en Dave Schiphorst. Met het binnenhalen van zus Colette, als zangeres, is de band compleet. “Sced” wordt omgedoopt tot GTE. Vanaf dat moment starten zij met het schrijven van eigen songs. En niet onverdienstelijk! Hun eerste demo valt op door hun inmiddels eigen geluid en wordt dan ook direct opgemerkt door TMF Kweekvijver en 3FM Serious Talent. Beiden vinden de band zeer veelbelovend en uiterst getalenteerd.

Het Dobbefestival, op Hemelvaartsdag 17 mei aanstaande, wordt georganiseerd door dorpshuis De Klink en sv Oeverzwaluwen, afdeling voetbal. De eerste jaren van het Dobbefestival was er een podium en een slechtweer voorziening op het nabijgelegen voetbalveld van Oeverzwaluwen. De laatste jaren was er tevens ook nog een podium in De Klink aanwezig waar specifiek voor Ierse muziek of Blues werd gezorgd.

De opzet voor dit jaar is enigszins veranderd. Net als de eerste jaren wordt er weer 1 podium gebruikt op het veld en komt er een slechtweer voorziening bij, die weer beter is dan voorgaande jaren. Op deze manier wordt de gezelligheid weer meer op 1 plek geconcentreerd en kan de entreeprijs laag gehouden worden.

Naast Good Things End is de organisatie er opnieuw in geslaagd om er een internationaal tintje aan te geven. Queenmaniauit Tsjechie, dat volgens kenners uit de hele wereld de beste tribute band van Queen is en die kwalitatief weinig onder doet voor het echte Queen, zowel muzikaal als wel de (licht)show.

Tevens zal Deadline, als echte huisband van Dobbefestival, het feestgehalte weer op een hoog peil brengen.

voor verdere informatie kunt u altijd even kijken op de pagina van het dobbefestival