In Geen categorie

Na het succes van de vorige themaviering ‘Ljocht’, waarmee Majim in 2004 op pad ging langs behoorlijk wat kerken, presenteerde de sjonggroep zondagmiddag een nieuwe themaviering in de Martinikerk te Koudum.

Met het schrijven en uitwerken van ‘Is dit alles…’ werd 1 ½ jaargeleden begonnen door eigen koorleden. De viering kan een reguliere zondagsviering/dienst vervangen, omdat er geen voorganger en organist nodig zijn. Onder de 320 bezoekers (de kerk was vol) waren ook vertegenwoordigers van verschillende kerken aanwezig om te kijken of dit iets voor hun kerk was.

De viering ging over de moderne, snelle tijd. Doe je aan alles mee? Welke keuzes maak je? Welke weg volg je? Vragen waar niet alleen de mensen van nú mee worstelen, maar ook de mensen van het begin van onze jaartelling. Majim beeldde het thema uit op speelse wijze door gebruik van zang, choreografie, muziek, gebed, toneel en samenzang.

Uit de reacties van de aanwezige mensen bleek dat die opzet goed geslaagd was. ‘Is dit alles…’ wordt vast weer in veel kerken ten uitvoer gebracht!

Kijk voor inlichtingen op www.majim.nl of bel: 0515-543083