In Geen categorie


Zowel in de herfstvakantie als in de kerstvakantie biedt vakantiepark de Kuilart de mogelijkheid voor hotelovernachting. Dat kan in een schip dat voor de gelegenheid aan de steiger bij de Kuilart afgemeerd ligt. Zeker nu hotel De Galamadammen al een tijdje gesloten is, is dat een geweldige mogelijkheid om in het Johan Frisokanaal, aan de rand van de Fluessen, te overnachten.

Het schip Magnifique III is inmiddels eind vorige week bij de Kuilart afgemeerd, zodat er in deze herfstvakantie voor het eerst in Koudum van deze gelegenheid gebruik gemaakt kan worden. Gasten kunnen overnachten in één van de hutten en genieten van een uitgebreid ontbijt in Grand Café It Skippershûs waar het schip tegenover ligt. De gasten kunnen overdag gebruik maken van alle faciliteiten van De Kuilart en kunnen ook ontspannen in de jacuzzi op het dek van het schip.

Er zijn verschillende soorten hutten die allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel hebben. Verder zijn er in elke hut diverse voorzieningen, zoals een televisie, een minikluisje en een föhn.

Meer informatie over deze unieke vakantie-ervaring in een pop-uphotel in Koudum staat op de website van De Kuilart.