In Geen categorie

Op zaterdag 15 augustus komt Circus Salto als ‘pop-up-circus’ naar Koudum. Bij het Centrium op het Frieslandplein zal het bekende circus uit de zuidwesthoek aanwezig zijn met clown Sander en de sprekende vogel Charlie. Kinderen kunnen in een workshop kennismaken met hoe je een circusartiest kan worden.

Wat is er leuker dan de schoolvakantie eindigen met een workshop ‘circusartiest worden’? Daarvoor komt Circus Salto als ‘pop-up-circus’ naar Koudum, waarbij kinderen allemaal circuskunsten zelf mogen uitproberen zoals bordje draaien, jongleren, draadlopen, diabolo en balanceren op de loopbal en loopton. Dat alles gebeurt onder de deskundige en bezielende begeleiding van Clown Sander.

Ook verzorgt Clown Sander twee keer een korte show met magische goocheltrucs en de hilarische buikspreekact met Charlie. Uiteraard mogen de kinderen hun aangeleerde kunsten laten zien in deze circusvoorstelling.

Iedereen is welkom om (gratis) naar dit gezellige gebeuren in het centrum van Koudum te komen. De Centrium Commissie verzorgt geen catering. de bedoeling is om daarvoor de locale ondernemers te bezoeken.

Meer informatie: Circus Salto en Facebookevent Centrium.