In Geen categorie

15 maart zijn er weer verkiezingen en we worden weer van alle kanten bestookt met goedbedoelde beloftes en financiële voordelen.

Meestal blijft dit bij reclamespotjes op tv of advertenties in dagbladen. Zelden komen de Tweede Kamerleden bij ons in de straat of buurt.

Dinsdag 7 maart a.s. komt daar verandering in. Dan komt namelijk de tweede kamer fractie van 50 + onze regio bezoeken. Dit is natuurlijk niet de grootste partij maar ze staan momenteel wel op bijna 10 zetels in de peilingen.

In Koudum krijgen de aanstaande parlementsleden een uitleg over de plannen rondom De Finke met nieuwe vormen van ouderenzorg. Bij Coriente spreekt men met de mensen die op afstand staan van de arbeidsmarkt, waarbij het met name voor werkloze 50-ers en 60-ers nog steeds lastig blijft om vast werk te vinden. En men eindigt de dag in De Klink. waar gesproken zal worden over de krimp op het platteland en de gevolgen daarvan voor met name 50 plussers.

Mocht u het verhaal van 50+ willen aanhoren en vragen stellen aan bijv Henk krol of Léonie Sazias, kom dan op 7 maart a.s naar de Klink in koudum. Graag aanwezig zijn om 16:30