In Geen categorie

Voor de 19e keer staat de playbackshow op het programma van de feestweek. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische show te worden met veel glitter en glamour.

Weet u nog vorig jaar het optreden van Gabriella? Mathilde Busman sleepte de 1e prijs in de categorie tot en met 10 jaar in de wacht met het nummer “Sweet about me”. In de categorie 11 tot en met 15 jaar nam Miranda Wiersma de beker mee naar huis. Zij trad op als Whitin Temptation. De aanmoedigingsprijs

ging naar Mirte Veenstra, Nynke en Iris de

Leeuw.

Wat wordt het dit jaar? Alles staat in het teken van de “Music Awards”. Komt allen en laat u verrassen door het playbacktalent van Koudum. Ook dit jaar zal de jury weer op zeer professionele wijze beoordelen wat de kandidaten in hun mars hebben. Zij hebben de eer om aan de winnaars de welverdiende Award uit te reiken. Tevens is er dit jaar weer een aanmoedigingsprijs voor het aanstormend talent. Wie weet deze te bemachtigen?

Maar het belangrijkste is dat we met jong en oud een gezellige avond hebben. We doen het met zijn allen en laten de limonade knallen!

Graag tot ziens op donderdag 10 september om 19:30 in De Klink!

De feestcommissie.