In Geen categorie

De protestantse gemeente van Koudum houdt 30 augustus vanaf 9.30 uur weer een Iepen Snein. Het thema is ‘Muziek geeft kleur aan je leven’.

Er is naast muziek onder andere een color run. Vanaf 10.00 uur is er een dienst met veel muziek. Vanaf 11.00 uur zijn er activiteiten voor jong en oud. Zo is er een orgelworkshop, een muzikale wandeling en een open podium.

De kleinere kinderen gaan zelf muziekinstrumenten maken. Vanaf 12.00 uur is er een lunch in een vernieuwd en kleurig geworden Op ‘e Hichte, de ontmoetingsruimte bij de kerk.

De dag wordt vanaf 13.00 uur afgesloten met een color run door het centrum van Koudum. De minimumleeftijd voor deelname is 8 jaar. Hoewel de verfpoeder wel afwasbaar is, is het toch aan te bevelen de zondagse kleren om te wisselen voor een wat alledaagser plunje. Ook wordt een bril aanbevolen.

Aanmelden voor het open podium kan via pkn.koudum@gmail.com, onder vermelding van je naam, instrument en het nummer wat je gaat spelen of zingen. Opgave is individueel en als groep mogelijk.

bron: Bolswarder Nieuwsblad