In Geen categorie

In dit prachtig geïllustreerde voorleesboek, voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 6-9 jaar, wordt het verhaal verteld van Pieter en Leon. Op een heel begrijpelijke en vaak grappige manier leren jonge kinderen van alles over het waarom we hier op aarde zijn, waar we vandaan zijn gekomen en dat ieder van ons een eigen gids heeft, oftewel een hartsvriend. Het verhaal begint in de andere wereld die we hemel noemen. Pieter bereidt zijn reis naar de aarde voor samen met zijn gids Leon. We lezen over de zwangerschap en over de geboorte van Pieter en volgen hem vervolgens tot zijn 12e levensjaar. Hij maakt in het aardse leven van alles mee, vaak heel gewone alledaagse dingen, waar gids Leon het een en ander over uitlegt. In bijna elk hoofdstuk staan vragen aan de kinderen die op een speelse manier uitnodigen om samen met degene die voorleest, over na te denken en het gesprek aan te gaan. Medium Loes van Loon, schrijfster van onder andere “Door licht verbonden”, heeft een voorwoord geschreven en geeft bijvoorbeeld aan dat dit boek belangrijk is, omdat er voor volwassenen van alles te lezen is over het paranormale, maar niet voor kinderen. En juist in deze tijd zijn er steeds meer kinderen die met allerlei vragen over dit onderwerp komen. Pieter en Leon, vrienden voor altijd is een prachtig cadeau voor alle kinderen over de belangrijke levensvragen!

Karin Spijkerman is transpersoonlijk therapeut en heeft sinds 2006 een eigen praktijk. De laatste jaren ontvangt zij daar steeds vaker (hooggevoelige) kinderen. Ze heeft dit boek geschreven voor ouders, leraren en anderen die met kinderen het gesprek aan willen gaan over het paranormale. In haar praktijk heeft Karin ondervonden dat juist kinderen veel paranormale dingen heel normaal vinden. Ook aan ouders die zich er nog niet zo in hebben verdiept, geeft dit boek duidelijkheid. De schrijfster hoopt er aan bij te dragen dat het paranormale in de toekomst als normaal zal worden beschouwd.

Pieter en Leon, vrienden voor altijd, Karin Spijkerman Uitgeverij Tatwwa, ISBN 97890 76407395 , €13,95Het boek is vanaf vandaag, 11 november 2011, verkrijgbaar bij de boekhandel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Spijkerman.

Tel. 0514-522337 of 06-42412227

Meer over haar werk is te vinden op www.transpersoonlijketherapie.nl