In Geen categorie

De manege “De Morraruters” in Koudum is bij de inwoners van de zuidwesthoek wel bekend. Voor haar leden is het niet alleen een schitterende trainingsaccomodatie, maar door het jaar heen worden er ook diverse wedstrijden gehouden waar vanuit heel Friesland belangstellenden op af komen.

Het bericht dat Koudum als Nederlandse kandidaat genomineerd is voor de Europese dorpsvernieuwingsprijs 2006 was aanleiding voor de L.R./P.C. de Morraruters om een spectaculaire showavond te organiseren. Op vrijdag 24 maart is Koudum met recht “het warme hart van de zuidwesthoek”. Op die avond wordt in de rijhal aan de Tjalke van der Walstraat een klinkend programma geboden met diverse optredens zoals een kür op muziek, een Indianenshow, een achttal Friezen en een pas de deux met Belgen en Haflingers. Er is een show in het dameszadel, er zullen aangespannen combinaties te zien zijn en er is een springshow. De avond wordt besloten met een zinderende “grande finale”.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

De aanvang is om 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met 0514-522438 of u kijkt op onze website www.morraruters.nl.