In Geen categorie

Met 6 voorstellingen in te koop staande woningen. Voor iedereen die van cultuur houdt!

Iedereen ziet wel de te koop borden, soms wel meerdere in één straat. Dan ook nog een stagnerende woningmarkt. Raak je je huis wel kwijt?! Lukt het om jouw volgende droomhuis te kunnen kopen?! Dit gegeven heeft de culturele commissie "de Súdwester" geïnspireerd om cultuur en te koop aangeboden woningen aan elkaar te verbinden. Om eens met een andere, ‘culturele’, bril naar een huis dat te koop wordt aangeboden, te kijken.

"De Súdwester" heeft gekeken naar het huizenaanbod in Koudum en gezocht naar locaties die geschikt zijn om overgoten te worden met een cultureel/culinair sausje. Belangrijk was dat het huis aanspreekt, past in de route en ruimte biedt voor de culturele uitspatting.

We kunnen melden dat deze opzet is gelukt. U kunt genieten van Jitske Draijer met popkoor (zang) , Lysbeth Munniksma (zang), Beano met onder anderen Thys Wadman (muziek), Henriette Hemmink (literair), Gelke Boersma (culinair), Jan Arends en Marijke Geertsma (toneel).

Graag nodigen wij u uit om deze open huizen avondwandeling met ons te maken. U zult in elke woning opnieuw verrast worden.

Deze happening gaat plaatsvinden op 4 april a.s. Om 19.30 uur wordt u verwacht in De Klink in Koudum waar het programma begint en eindigt. Wij raden u aan om u zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan via ons emailadres desudwestercultureel@live.nl. Wilt u dan het aantal deelnemende personen met vermelding van naam aangeven? Er kan een beperkt aantal deelnemers meedoen. Dus VOL = VOL.

Bent u nieuwsgierig naar de artiesten of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.desudwestercultureel.nl of op www.facebook.com/stichting.desudwester

De open huizen avondwandeling wordt u gratis aangeboden door "de Súdwester"!