In Geen categorie

Kinderopvang ‘it fûgelnêst’ organiseert zaterdag 24 maart a.s. een open dag. Maak kennis met ‘it fûgelnêst’ en beleef deze Opkikker-dag!

Ontdek de ruimte in en om ‘it fûgelnêst’ en maak kennis met de leidsters, de 2 baby-dreumes groepen, 2 peutergroepen en 1 BSO groep (buitenschoolse opvang).

Om een impressie te krijgen van de dagindeling op ‘it fûgelnêst’ kunnen vragen gesteld worden aan de leidsters en wordt een film getoond.

Voor de kinderen zijn er activiteiten als draaiend rad en grabbeltonnen. Op de verschillende groepen zijn door de kinderen gemaakte werkjes te koop en worden oude mobieltjes ingezameld. De opbrengst hiervan gaat naar de stichting Opkikker, die dagen ontspanning organiseert voor gezinnen waarvan één van de kinderen langdurig onder behandeling is in een ziekenhuis.

Op ‘it fûgelnêst’ wordt veel aandacht besteedt aan lezen en voorlezen. Bij de stand van de bibliotheek kunnen kinderen tijdens de open dag gratis lid worden van de bibliotheek. Speciaal voor baby’s, peuters, kleuters en basisschoolkinderen is een groot aanbod boeken beschikbaar gesteld door de bibliotheek.

De open dag is van 15.00 to 17.00 uur aan de Binnendijk 13 te Koudum. Info via 0514-588888.

De koffie staat voor u klaar!