In Geen categorie

Maandag 24 oktober organiseert dagbesteding Talant een open dag.

De dagbesteding Talant Koudum is opgezet voor mensen met een verstandelijke beperking voor jong en oud met een indicatie van CIZ. We bieden verschillende vormen van werk en belevingsgerichte activiteiten aan onder professionele begeleiding. De dagbesteding sluit altijd aan bij de persoonlijk mogelijkheden en vaardigheden van de cliënt. Of iemand nu creatief bezig wil zijn, arbeidsmatig of heel andere wensen heeft; wij kunnen aansluiten bij wat de cliënt wil en kan.

Wat we belangrijk vinden is dat de cliënten zich bij ons thuis voelen. Wij zorgen voor een rustige plek waar veiligheid, structuur en sfeer voorop staat.

Vanaf mei dit jaar is de dagbesteding van Claerbergen naar de Finke verhuisd, met als doel samenwerking met de omgeving. De dagbesteding werkt samen met de Finke en tuincentrum Huyskweker Fleurig Buiten, waarmee dagbestedingactiviteiten zijn opgezet. Ook zijn we nog op zoek naar meer samenwerkingsverbanden.

Wellicht bent u geïnteresseerd geraakt in de samenwerking of een plaatsing op de dagbesteding dan kunt u op kantoordagen contact met ons opnemen.

De dagbesteding van Talant heeft in de Finke een hele mooie plek gekregen op de begane grond en dat willen graag aan iedereen laten zien.

Wij nodigen jullie van harte uit om maandag 24 oktober vanaf half elf langs te komen. Aan de Tjalke van der Walstraat 26, 8723 CC Koudum.

De opendag is van 10.30 tot 12.00 uur en middags van 13.30 tot 15.00 voor alle belangstellenden.