In Geen categorie

Binnen het thema ‘Natuurlijk GalamaDammen’ organiseert het gelijknamige hotel vele verschillende activiteiten tussen 21 september en 21 december voor jong en oud.

Op zondag 17 oktober van 12.00 tot 18.00 uur is er een nostalgische herfstmarkt bij Hotel GalamaDammen in Koudum. In de binnentuin en omliggende ruimten staat een 20-tal stands met het thema ‘herfst’. Het jaargetijde van de herfst geeft een gevoel van gezelligheid, kaarsjes aan, lekker lezen, uitgebreid koken, ontspannen, vakantie gevoel of op zoek naar de zon. Rondom dat thema zijn allemaal marktkramen te vinden. Zo zijn er stands met sfeer- en decoratie artikelen, een chocolaterie, een reisbureau, wijnen en culinaire oliën, 2e hands boeken, hobby’s, gezondheids- en beautyproducten. Ook is er ‘live cooking’ door de eigen koks van het hotel en maakt een fotograaf portretten van families en kinderen. Bovendien zijn er demonstraties van verschillende oude ambachten, zoals spinnen en weven, kaarsen maken, Fries houtsnijwerk, sieraden maken en keramiek.

Uiteraard worden de kinderen niet vergeten, voor hen is er een ballenbak aanwezig, kunnen ze koekjes bakken en zelf kaarsen maken bij de stand van het oude ambacht. De toegang voor alle belangstellenden is gratis.

Check de website voor meer informatie: www.galamadammen.nl