In Geen categorie

Op zondag 8 januari 2017 is het zover. Op deze dag komen vier van Fryslân’s bekendste vocalisten, Gurbe Douwstra, Tet Rozendal, Inez Timmer en Piter Wilkens naar de Klink in Koudum. Onder begeleiding van brassband de Bazuin B van Oentsjerk zullen deze solisten op een wervelende manier het nieuwe jaar inluiden. Het belooft een prachtig feest te worden!

Er wordt een gevarieerd programma gebracht met bekende en nieuwe liedjes uit het eigen repertoire van de solisten, maar ook bewerkingen van wereld-repertoire. De solisten worden bij een groot deel van de liedjes begeleid door brassband de Bazuin, in april 2016 nog winnaar van het Vlaams Open Brassbandkampioenschap in Mechelen.

De vier solisten hebben ieder voor zich al een behoorlijke naam opgebouwd. Inez Timmer, internationaal musicalster in Duitsland, is vandaag de dag weer regelmatig in Fryslân te vinden met o.a. haar voorstelling ‘Op alle fronten’. Tet Rozendal schitterde als actrice, zangeres en theatermaakster in voorstellingen als ‘Mata Hari’ en ‘Nachtvlinder’. Piter Wilkens en Gurbe Douwstra zijn als troubadour en singer/songwriter alom bekend in Fryslân.

Het concert begint op zondag 8 januari om 15:00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via info@desudwester.nl of zijn te koop bij Boekhandel Muizelaar te Koudum.