In Geen categorie

Afgelopen maandag is er een prachtig klim- & klautertoestel geplaatst in het park. Het mooie van dit toestel is dat het voor alle leeftijden is. Het speeltoestel is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de ‘Garage Sale Koudum’. Met deze plaatsing sluit de werkgroep Oldeferd Ontmoetingspark Koudum een fantastisch jaar af.

De transformatie begon in februari met het graven van het strandje en het plaatsen van de stapstenen, waterpomp en glijbaan. Daarna kwamen de bospaden en de nieuwe bruggen, ook werden de schelpenpaden onder handen genomen. Rekstokken, picknickbanken en een boomstam om op te balanceren volgden.

De opening van het park op 1 juni was een feestje voor heel Koudum en veel mensen hebben enorm genoten! En dan nu aan het eind van het jaar als kers op de taart voor de werkgroep Oldeferd Ontmoetingspark de plaatsing van dit prachtige speeltoestel. Deze werkgroep mag trots zijn op wat ze het afgelopen jaar bereikt heeft en de Koudumers mogen blij zijn met een werkgroep die ons park zo’n mooie facelift gegeven hebben.