In Geen categorie

Soms komen er bijzondere foto’s uit die oude vergeten schoenendoos. Zoals de foto met enkele mannen aan de stamtafel van café Spoorzicht, foto’s van een ZWH buschauffeur, een trouwerij in den vreemde met (stam)gasten uit Koudum, een bijzonder gezelschap en de trieste aanblik van een net afgebrand dubbel woonhuis.

Daarnaast veel nieuwe foto’s met Koudumers, zoals de portretten van prof. Rinse Koopmans en zijn vrouw Janke Cnoop die 200 jaar geleden op Boppebuorren hun zomerverblijf hadden. Koudumers van toen aan het Noordzeestrand,een mooie foto uit 1931 van Einte en Matzen van der Meer bij Zandvoort aan Zee. De verlovingsfoto van Hessel en Uke, een mooie foto van Melis en Akke Woudstra met hun kinderen en foto’s waarop Jabiks Elske en Rintje van der Veen met zijn vrouw Akke. Een foto van leerlingen van de huishoudschool uit 1958 of 1959 en een familieportret van Jacob en Trijntje Ganzinga.

Foto van het haventje van Molkwerum met Staverse (vis)jollen en nog een mooie foto van de Mededinger, het zand- en grintschip van Jacob Alberts Visser. Misschien weet iemand waar dit is?

Bekijk het allemaal in het Nostalgisch Album.