In Geen categorie

Vrijdag 7 september is de feestweek gestart met de drive in bioscoop. Met 25 auto’s was het een gezellige drukte achter het terrein van De Klink.

Zaterdag zijn de kano’s gestart voor een leuke tocht in de zuidwesthoek. Rond dezelfde tijd startte de jongdierendag. Veel dieren zijn gekeurd en geknuffeld.

Om 13.00 uur werden de ballonnen opgelaten, de kinderen waren in grote getalen gekomen om de feestweek officieel in te luiden. Na de ballonnen was het tijd voor de kindermiddag.

Voor de jongste groep (groep 1 t/m 4) was er taartje versieren en een mooie tas versieren. Voor de oudere groep vond een workshop graffiti plaats onder leiding van Jacob en Jurjen. Al met al was dit een gezellige en geslaagde middag. ‘s Avonds kon iedereen weer naar De Klink, want hier vond de NOTB plaats. 10 jier toppers NOTB. Door 60 muzikanten zijn zo’n kleine 35 nummers ten gehore gebracht. Een topavond! Voor iedereen die foto’s en de verhaaltjes wil lezen, kijk op www.feestweekkoudum.nl en vindt hier het laatste nieuws en foto’s van de feestweek. Regina Boekema, organisatie feestweek 2012