In Geen categorie

De marktcommissie van watersportvereniging de Fluessen gooit dit jaar het roer om en gaat naast de gebruikte scheepsartikelen ook de mogelijkheid bieden om gebruikte kampeerartikelen in te brengen, om zo een nog breder aanbod te kunnen bieden. De markt wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober in De Klink te Koudum.

Dus mensen die hun gebruikte kampeerartikelen eindelijk eens op willen ruimen, hebben nu de kans, van tent tot slaapzak en van gasfornuis tot ligstoel. Breng het in en wij proberen het voor u aan de man te brengen. Er is zelfs ruimte (buiten) voor de verkoop van caravans en vouwwagens.

Ook voor gebruikte scheepsartikelen geldt: heeft u iets liggen bijvoorbeeld een anker, roer, zeil, mast, motorsteunen enzovoort, waar u allang van af wilde , breng het in en wij doen ons best om het te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van de watersportvereniging

Iedereen kan zijn of haar overtollige watersport- en kampeerartikelen inbrengen, die op de stand van de marktcommissie worden verkocht voor een in overleg bepaalde prijs. Inbrengen van deze spullen is mogelijk op vrijdag 19 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in De Klink te Koudum.

Naast gebruikte watersport- en kampeerartikelen zijn er vele standhouders met nieuwe (outlet) artikelen, zoals touwwerk, verf, roestvrijstaal, motoren, rubberboten enzovoort, voor zeer schappelijke prijzen. Tevens is de brandbeveiliging aanwezig met een compleet assortiment nieuwe blussers, hier is ook de mogelijkheid om uw eigen blusser te laten controleren.

Er is nog plaats voor enkele standhouders, voor inlichtingen kan men een van onderstaande telefoonnummers bellen.

De openingstijden zijn: vrijdag 19 oktober van 18.00 tot 21.30 uur en zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in De Klink te Koudum. Entree 2.00 euro, kinderen tot 12 jaar gratisVoor informatie kunt u bellen naar: 0514-521376/521865/522112