In Geen categorie

Koudumer om utens Lysbeth Munniksma heeft een eigen nummer geschreven voor de stichting KINDweesKIND. Stichting KINDweesKIND zet zich in voor de ontwikkelingskansen van weeskinderen in Indonesië op het gebied van onderdak, gezondheid en onderwijs.

Samen met haar band bestaande uit Marcel Staats, Marije Hoekstra, Esther Postma, Kevin Wolters en het jeugdkoor "Amazing" uit Dronrijp, heeft ze het nummer opgenomen in de studio.

Het nummer dat ze heeft geschreven, gaat over het waarmaken van je dromen. Als kind heb je natuurlijk veel dromen, maar die dromen kun je niet altijd waarmaken. Dit lied heeft als boodschap dat, juist door de kracht in jezelf te vinden, jij al je dromen waar kunt maken.

De opbrengst van de verkoop van dit nummer gaat volledig naar de stichting.

Op 2 juni 2013, tijdens het benefietconcert van KINDweesKIND heeft de release van dit nummer plaatsgevonden. Tijdens dit benefietconcert, gehouden in poppodium Romein, kreeg Lysbeth Munniksma het eerste gedrukte exemplaar door de voorzitter van de stichting aangeboden op USB-stick.

Het nummer op USB is te koop bij de stichting, maar ook af te halen bij Fa.R.Munniksma of bij Boekhandel Muizelaar. Daar ligt ook informatie over de stichting. De kosten voor de usb-stick zijn 7 euro en het bedrag komt direct ten goede aan de Stichting KINDweesKIND!

Voor meer informatie:

http://www.kindweeskind.nlhttp://www.lysbethmusic.nl/