In Geen categorie

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari opent Looks Like Vintage met een speciaal openingsweekend haar fysieke winkel in Koudum aan de Verlengde Hoofdstraat 12. Dat een webwinkel gespecialiseerd in vintage kleding een fysieke winkel opent, is uniek in Friesland. Met een Rock’n’Roll band wordt het openingsweekend feestelijk afgesloten.

Looks Like Vintage had afgelopen maand een goedlopende pop-up shop in Rotterdam. De kans deed zich voor om een fysieke winkel te openen in vestigingsplaats Koudum. Hilda, de eigenaresse van Looks Like Vintage, zet zich ervoor in dat iedereen zich mooi en vrouwelijk kan voelen in goed passende kleding.

Looks Like Vintage verkoopt jaren 50 geïnspireerde kleding met moderne pasvorm, van XS tot 9XL. Van swingjurken en petticoats tot kleding geschikt voor op kantoor of trouwerijen. In de winkel krijg je stylingadvies om je mooi en vrouwelijk te voelen. Naast een groot aanbod in dameskleding zal Looks Like Vintage in 2018 ook haar heren- en kindercollectie uitbreiden. www.lookslikevintage.nl