In Geen categorie

In de laatste Bulte Nijs hebt u kunnen lezen dat Hotel Galamadammen een lang lifestyle weekend op het programma had staan. Vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober was er voor uitgetrokken, maar dat heeft heeft men helaas moeten comprimeren tot één dag, namelijk zaterdag 8 oktober. De reden daarvoor is dat er te weinig response kwam op persoonlijke uitnodigingen en via de eigen website. Maar uiteindelijk zijn Esther Vinke en Gerard Haitsma toch tot een mooi ingevulde (mid)dag gekomen waar u uw voordeel mee kunt doen. Een middag die in het teken staat van voeding, beweging, verzorging en uiterlijk. Om 15.00 uur start het programma met een workshop kleur- en stijladvies van Looks Personal Styling van circa 45 minuten.

Hierna serveren wij u een lekkere smoothie en heeft u de gelegenheid de stands van enkele bedrijven op het gebied van lichaam en geest te bezichtigen.

Vervolgens is er een workshop Het lichaam als signaal, waarna u wordt voorzien van een gezond hapje om de eerste trek te stillen.

Ankie Speel van Voeding & Lifestyle vertelt u na de pauze over een gezonde levensstijl op basis van de EVK-methode. Met behulp van deze methode is het mogelijk een gezond gewicht te houden of te krijgen. De middag wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangen diner, uiteraard op basis van de EVK-methode samengesteld.

Kosten: – € 15,00 p.p. voor de workshop Kleur en Stijladvies van 15.00 tot 15.45 uur, € 45,00 p.p. voor de workshop ‘Het lichaam als signaal’, de lezing over de EVK-methode en een 3-gangen diner.

Voor meer informatie en opgave kunt u de website www.galamadammen.nl raadplegen of bellen naar 0514-521346.