In Geen categorie

Vakantiepark De Kuilart, Camping Venema en B&B Perruque zijn genomineerd voor een Zoover Award.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen. De Awards geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties. Door een review te schrijven en cijfers toe te kennen aan een accommodatie, bepaalt de gast wie er wint.

Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet de accommodatie tussen 1 januari 2015 t/m 31 mei 2016 voldoende reviews hebben en op 31 mei 2016 een waarderingscijfer van een 8 of hoger.

Een accommodatiehouder maakt kans op de volgende Awards:

Zoover Award Goud (beste): is de accommodatie met de hoogste gemiddelde score binnen elke categorie. Deze accommodatie ontvangt een certificaat en een award. De Zoover Award Goud (beste) wordt binnen elke categorie 1 x uitgereikt.

Zoover Award Goud (populairste): is de accommodatie met het grootste aantal stemmen binnen elke categorie. Deze accommodatie ontvangt een certificaat en een award. De Zoover Award Goud (populairste) wordt binnen elke categorie 1 x uitgereikt.

Oranje Zoover Award: alle accommodatiehouders die na het sluiten van de stemronde een 9 of hoger scoren, ontvangen een oranje certificaat en een label.

Op 29 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Een fragment over dit item live in de uitzending was bij Omrop Fryslan: http://www.omropfryslan.nl/nijs/649415-toerisme-yn-koudum-skoart-goed