In Geen categorie

Sinds de oprichting van coöperatie Duurzaam Koudum in maart 2013 is het aantal Koudumers met zonnepanelen in twee jaar tijd verdriedubbeld, namelijk van 27 naar 76. Op de kaart kunt u zien dat op veel daken in ons dorp al zonnepanelen liggen.

In 2013 en 2014 is ruim 83% van de nieuwe zonnepanelen geplaatst via de zonnepanelenactie van Duurzaam Koudum samen met installatiebedrijf H.J. de Vries. De keus voor kwaliteit, ervaring en uitgebreide garantie en een landelijk gezien scherpe prijs spreekt aan. Ook de keuze voor alleen zwarte panelen wordt positief ontvangen. Dit ziet er immers veel rustiger uit op de daken.

Om het succes door te zetten is een nieuwe zonnepanelenactie opgezet rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen. Meedoen levert een mooi rendement op. En tot 1 juli profiteert u nog van de verlaging van BTW op de montage van 21% naar 6%. Bovendien is het nog steeds mogelijk alle BTW terug te vragen van de Belastingdienst.

Alle vragen over de actie, BTW etc. kunt u kwijt op de voorlichtingsavond Zonnepanelen op donderdag 16 april a.s. in zaal 3 van De Klink, vanaf 20:00 uur.