In Geen categorie

Zo langzamerhand begint het een begrip te worden. Zelfs ‘s nachts voelen bepaalde personen zich gedwongen hun creatieve gevoelens de vrije loop te laten. Zondagmorgen vonden we hiervan een voorbeeld bij ‘de Eethoek’.

Nu zijn er veel mensen, die het van harte toejuichen dat anderen zich uitdrukken in veel verschillende kunstvormen. Echter om hiervoor meubilair, borden en plantenstandaards van heerlijke slapende plaatsgenoten te gebruiken wordt iets minder gewaardeerd. Vandaar dit stukje op Bulte Nijs Online. Graag willen we de nachtelijke creatieve geesten uitnodigen hun inspiratie niet te onderdrukken, maar naar buiten te laten komen bij één van de vele mensen in ons dorp, die de kunstenaar in de dop kunnen begeleiden naar grote hoogte. Ook zijn we vanuit het dorp van harte bereid om hiervoor vrijwillig en geheel kosteloos onze afvalberg beschikbaar te stellen. (Her)gebruik is een goede zaak, maar doe dat niet met spullen die door anderen nog worden gebruikt.

Aansluitend nog even een tip!

De beelden op het plein zijn met veel zorg en liefde gemaakt zoals ze zijn. Het is niet de bedoeling dat anderen hier iets aan toevoegen of iets verwijderen. Dit geld ook voor de kleurige buizen, die de kunstroute aangeven. Mooi laten staan. Niet aankomen! Zo blijft er ook voor een ander iets te zien in ons prachtige dorp.